اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 36090 مورخ:[1397-11-29 11:20:01]
جعفری: 3 برابر نیاز مازندران نانوایی آزادپز داریم/مجوزها را سازمان صنعت و اتحادیه خبازان صادر می‌کند
حكايتی از صف‌های شلوغ نانوایی در مازندران

جعفری: 3 برابر نیاز مازندران نانوایی آزادپز داریم/مجوزها را سازمان صنعت و اتحادیه خبازان صادر می‌کند

صف شلوغ نانوایی‌ها در استان مازندران شهروندان را کلافه کرده است؛ به طوری که انبوه جمعیت ایستاده در چندین صف مقابل هر نانوایی، توجه هر رهگذری را به خود جلب می‌کند.

به گزارش مازند اصناف؛ صف شلوغ نانوایی‌ها در استان مازندران شهروندان را کلافه کرده است؛ به طوری که انبوه جمعیت ایستاده در چندین صف مقابل هر نانوایی، توجه هر رهگذری را به خود جلب می‌کند؛ این مشکل به خصوص در مرکز استان زیاد است؛ به گونه‌ای كه شهروندان برای خرید دو قرص نان باید مدت زمان زیادی در صف نانوایی بایستند.

یکی از شهروند در این خصوص به خبرنگار ما گفت: نان قوت لایموت است و باید هر روز خریداری شود و با توجه به فرهنگ ایرانیان مبنی بر این که حتما باید نان در سفره باشد خرید آن اجتناب ناپذیر است.

محمد احمدی افزود: اما متاسفانه در ساری باید برای خرید نان مدت زیادی در صف ایستاد که باعث کلافه شدن افراد می‌شود و این وضعیت اغلب اوقات باعث مشاجره مشتریان با یکدیگر و حتی با نانوا می‌شود که واقعا افراد از خرید نان پشیمان می‌شوند.

وی ادامه داد: این که یک شهروند برای خرید نانی که کیفیت هم ندارد و بعد از یک ساعت خرید نان خمیر و کهنه می‌شود دو ساعت در صف بایستد به دور از انصاف است و مسوولان باید در این زمینه تدبیری بیاندیشند.

احمدی افزود: نان از ارزاق ضروری مردم است و این درست نیست که شهروندان برای خرید آن، با این همه مشکل مواجه باشند و باید مسوولان تدبیری بیندیشند که یک شهروند مجبور نباشد برای خرید نان مدت زیادی از وقتش را در صف نانوایی تلف کند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ درباره کمبود آرد در مازندران، اظهار کرد: هیچ گونه کمبود آرد در استان مازندران نداریم.

محمد جعفری با اعلام اینکه دولت برای ساماندهی عرضه آرد سامانه‌ای برای یکسان‌سازی مصرف آرد در کشور طراحی کرده است، گفت: شناسایی نانوایی‌های آزاد پز و عرصه آرد با سبوس 18 درصد یکی از برنامه‌ریزی‌های دولت در این زمینه است.

وی خاطرنشان کرد: در کشور 20 درصد آرد به صورت آزاد پز و مابقی به صورت یارانه‌ای به تناسب بین نانوایی‌های توزیع می‌شود.

این مسئول با اعلام اینکه در استان مازندران نیاز به 400 تا 500 نانوایی آزاد پز است، گفت: در حال حاضر در استان هزار و 700 نانوایی آزادپز وجود دارد که سه برابر نیاز مازندران نانوایی فعالیت می‌کند.

جعفری یادآور شد: هر نانوایی آزاد پز بین هفت تا هشت کیسه آرد پخت می‌کند که برای ساماندهی این امر ابتدای این سهمیه را بین سه نانوایی تقسیم کردیم و امروز هم 25 درصد به این سهمیه‌ها اضافه کردیم و به زودی این مباحث مطرح شده ساماندهی می‌شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور  در واکنش به این سئوال که چرا این همه سهمیه بدون حساب و کتاب در اختیار متقاضیان قرار گرفته است، گفت: مجوز فعالیت نانوایی‌ها توسط صنعت معدن تجارت و اتحادیه خبازان صادر می‌شود.

جعفری سهمیه مازندران در طول سال را 400 هزار تن گندم با توجه به 3 میلیون و 200 جمعیت عنوان کرد و گفت: ماهانه 30 هزار تن گندم برای تبدیل به آرد کوبیده می‌شود که بستگی به شرایط تغییر می‌کند.

انتهای پیام/

» برچسب ها :



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا