اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 36029 مورخ:[1397-11-16 10:53:01]
 تولید سالانه 240 هزار تن تولید گوشت سفید در مازندران/درج کد رهگیری روی گوشت سفیدجهت شناسایی واحد تولیدی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران مطرح کرد

تولید سالانه 240 هزار تن تولید گوشت سفید در مازندران/درج کد رهگیری روی گوشت سفیدجهت شناسایی واحد تولیدی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران در صنعت طیور با دو هزار و 400 واحد تولیدی و تکثیری، سالانه 240 هزار تن تولید گوشت سفید در استان تولید می‌شود؛ گفت: هم‌استانی‌ها از هر فروشگاهی که مرغ خریداری کنند با کد رهگیری که بر روی بسته‌ها درج شده متوجه خواهند شد این محصول در کدام مرغداری و کشتارگاه تولید شد.

به گزارش مازند اصناف؛ عزیزالله شهیدی‌فر در افتتاح همزمان 91 پروژه بخش کشاورزی با اعتبار 113 میلیارد تومان در مجتمع پرورش مرغ مادر "زرین‌پر" به توانمندی‌های چهل ساله بخش کشاورزی مازندران اشاره کرد و گفت: این مجتمع یکی از پروژه‌هایی است که برای به بهره‌برداری رسیدن آن 30 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم و 10 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری سرمایه در گردش اختصاص پیدا کرد.
 
وی افزود: با چهل میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این مجتمع، اثربخشی فراوانی در اقتصاد، اشتغال و زنجیره تولید در مازندران ایجاد خواهد شد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مازندران در صنعت طیور با دو هزار و 400 واحد تولیدی و تکثیری، سالانه 240 هزار تن تولید گوشت سفید در استان تولید می‌شود که بی‌بدیل در کشور شناخته شد، خاطرنشان کرد:  تولید گوشت سفید در مازندران، 30 درصد مصرف داخل استان و 70 درصد استان تهران و سایر استان‌های کشور را تامین می‌کند.
 
این مسؤول با اشاره به اینکه در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید، لبنیات و آبزی‌‌پروری  در کشور زبانزد هستیم، بیان کرد: مازندران در 22 محصول زراعی، باغی، دام و طیور و شیلات رتبه اول و دوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
 
شهیدی‌فر عنوان کرد: همه موفقیت‌هایی را که در بخش کشاورزی شاهد هستیم با فعالیت تولیدکنندگان، محققین و کارشناسان به دست آمده است.
 
وی متذکر شد: هفت میلیون تن تولید محصولات کشاورزی در مازندران داریم که 10 درصد ارزش اقتصادی کشور را داراست.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: از دو سال گذشته برندسازی گوشت سفید تولیدی در مازندران آغاز شد و هم‌استانی‌ها از هر فروشگاهی که مرغ خریداری کنند با کد رهگیری  که بر روی بسته‌ها درج شده متوجه خواهند شد این محصول در کدام مرغداری و کشتارگاه تولید شد.
 
 به گفته شهیدی‌فر، با افتتاح 91 پروژه جهاد کشاورزی، 2 هزار تن به تولیدات محصولات کشاورزی استان اضافه شد.
 
 گفتنی است در مجتمع مرغ مادر زرین‌پر که در روستای سلیمان محله بخش رودپی جنوبی ساری به بهره برداری رسید؛ سالانه 75 هزار قطعه مرغ مادر تولید  و برای 75 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی صورت گرفت.
 
شایان ذکر است هر دوره پرورش در این مجتمع، 10 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی تولید خواهد شد.
 
انتهای پیام/

» برچسب ها :



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا