_1536815389.jpg)
پیشنهاد خودروسازان برای افزایش ۱۷ درصدی قیمت خودرو
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به پیشنهاد خودروسازان مبنی بر افزایش ۱۷ درصدی قیمت خودرو گفت: افزایش قیمت ها باید بر اساس آنالیز قیمت خودرو صورت بگیرد و مردم نباید تاوان حقوق و دستمزد ۱۱ هزار پرسنل مازاد در یک شرکت خودروسازی را بدهند.
به گزارش مازند اصناف؛ سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رادیو بیان داشت: در حال حاضر تصمیماتی که برای تنظیم بازار خودرو گرفته شده تصمیمات مقطعی هستند.
وی افزود: آنچه که مجلس در مدیریت تولید، تأمین مواد اولیه و شبکه توزیع و نیز اجرای سیاست گذاری های درست انتظار دارد در تصمیم گیری های اخیر وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود ندارد.
سعید باستانی با بیان اینکه در شبکه تامین قطعات و تولید مشکلاتی وجود دارد خاطرنشان ساخت: علاوه بر این تغییرات بخش نامه ای وزارت صنعت و معدن بر تامین مواد اولیه و ثبت سفارش ها و شبکه توزیع تاثیرگذار است. از طرفی دیگر اتخاذ تصمیمات ناگهانی مانند ممنوعیت واردات خودروهای خارجی باعث افزایش قیمت خودرو شد.
این نماینده مجلس اظهار کرد: متاسفانه حوزه های سیاست گذاری، تصمیم گیری و مدیریتی که در وزارت صنعت و معدن و تجارت برای تولید مناسب یک کالا مشاهده می کنیم ضعیف است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: تقاضای ما از وزیر صنعت این است که سریع تر این حوزه را مدیریت کند تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
باستانی در رابطه با پیشنهاد خودروسازان مبنی بر افزایش 17 درصدی قیمت خودرو بیان داشت: افزایش قیمت ها باید بر اساس آنالیز قیمت خودرو صورت بگیرد. چرا خودروسازان هزینه های سربار خودروسازی را کاهش نمی دهند؟ چرا مردم باید تاوان حقوق و دستمزد 11 هزار پرسنل مازاد خودروسازی سایپا را پرداخت کنند؟ البته ما تورم و افزایش مواد اولیه تولید و به تبع آن افزایش قیمت را قبول داریم اما عدد آن باید بررسی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: نزدیک یک سال است که قطعه سازان از خودرو سازان پولی دریافت نکرده اند. ایرادات در این زمینه فقط مربوط به خودرو ساز نیست بلکه ایراد اصلی به وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی کل صنعت است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر استراتژی صنعت ما مشخص بود و صنعت خودروسازی به عنوان یکی از صنایع ما تلقی می شد قاعدتا باید در طول این 40 سال زیرساخت های توسعه ای صنعت خودرو از جمله تامین مواد اولیه از پتروشیمی های داخل فراهم می شد.
باستانی در پایان اظهار داشت: دولت ها به اندازه 15 درصد سهام در خودروسازی نقش دارند اما بیش تر از آن دخالت می کنند دولت باید پای خود را از خودروسازی کنار بکشد.
مرجع: دانا
مطالب مشابه
- تشکیل 1900 فقره پرونده طی 18 روز نخست پس از اجرای طرح بنزین/سهم 40 درصدی گرانفروشی از مجموع تخلفات/قوانین و جرایم قدیمی باید اصلاح و تشدید شوند
- چالش اصلی صادرات محصولات کشاورزی چیست؟/صادرات کالاهای مزیتدار راهکاری برای بینیازی از درآمدهای نفتی
- سهم 290 میلیارد دلاری آمل از صادرات محصولات لبنی
- همدلی راز توسعه و آبادانی مازندران است/ تعدیل بیکاری با حمایت از واحدهای خرد و متوسط
- گلایه مردم از قیمت 20 هزار تومانی گوجه تا ناتوانی دولت در تنظیم بازار/قیمتها تا 10 روز آینده تعدیل میشود
- بازاریابی حلقه مغفول در صنعت گردشگری/ چرایی سهم ناچیز مازندران از جذب گردشگران خارجی
- کمبودی در نهاده های صنعت طیور نداریم
- وجود 5000 پروژه نیمهتمام در مازندران/توجه به «اقتصاد مقاومتی» راه خروج از رکود پروژههای عمرانی
- آغاز خرید تضمینی 30 هزار تن مرکبات مازندران از 17 آذر
- چوب بر سر محصولات کشاورزی مازندران نزنیم/استفاده از ماشین آلات مناسب از فرسایش خاک می کاهد
مطالب تصادفی
- تورم به جان خوراکی ها افتاد/ مردم از تفاوت قیمت در قنادی ها گلایه دارند
- سیمکارتها میسوزند
- شورای رقابت گرانفروشی خودرو را به موقع اعلام نمیکند
- کاربران اینترنت در دنیا چند نفر شدند؟
- ثبات قیمت لوازم التحریر در آستانه بازگشایی مدارس
- ژیان مانع صدرنشینی تراکتورسازی شد/ شاگردان اولیویرا امیدوار به آینده
- روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در بازار مازندران
- الحیات از بسته پیشنهادی جدید ۱+۵ به ایران خبر داد
- انتقاد موزیلا از اندروید و iOS
- لپ تاپ جدید HP رقیب سرفیس پرو 4 +تصاویر