اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 34782 مورخ:[1397-03-09 13:55:01]
لزوم تصمیم‌گیری برای رشد بی‌رویه خبازی در مازندران
مدیرعامل شرکت غله‌ منطقه 2 کشور مطرح کرد

لزوم تصمیم‌گیری برای رشد بی‌رویه خبازی در مازندران

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با بیان اینکه باید برای قانون حذف فاصله صنفی در استان با توجه به عدم تناسب عرضه و تقاضا تصمیم‌گیری جدی صورت پذیرد، گفت: با توجه به قانون حذف فاصله صنفی طی یک سال گذشته، 400 واحد خبازی آزادپز جدید نیز به این آمار اضافه شد که به شدت اقتصاد خبازان را آسیب پذیر کرده است.

به گزارش مازند اصناف؛ سید محمد جعفری در جمع خبرنگاران درباره وضعیت خبازی‌های مازندران اظهار کرد: سرانه نانوایی در کشور به ازای هر یک‌هزار و 300 نفر یک واحد خبازی است و این در حالی‌است که این میزان در در استان مازندران به ازای هر 750 نفر یک واحد خبازی است.

وی افزود: میانگین روزانه پخت نان در کشور به‌ازای هر نانوائی حدود 10 کیسه و در مازندران 3 تا 5 کیسه است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با اشاره به وجود 4 هزار و 200 واحد خبازی در استان که نیمی از آن مازاد هستند، تصریح کرد: با توجه به قانون حذف فاصله صنفی طی یک سال گذشته، 400 واحد خبازی آزادپز جدید نیز به این آمار اضافه شد که به شدت اقتصاد خبازان را آسیب پذیر کرده است.

جعفری تأکید کرد: باید برای قانون حذف فاصله صنفی در استان با توجه به عدم تناسب عرضه و تقاضا تصمیم‌گیری جدی صورت پذیرد.

وی فقدان شاخص برای کیفیت نان را دلیل اصلی تفاسیر متناقص از نان کیفی عنوان کرد و گفت: از آنجائی‌که کیفیت یک موضوع نسبی است یک نان از نظر فردی ممکن است مرغوب و از منظر فرد دیگری بی کیفیت و نامرغوب باشد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 در پایان آموزش خبازان را یکی از شاخص‌های ارتقاء کیفیت نان برشمرد و متذکر شد: در خصوص آموزش خبازان با توجه به اقدامات صورت گرفته، ما با کمبود مربی کار بلد در حوزه نان مواجه هستیم.


» برچسب ها :



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا