اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 20699 مورخ:[1394-06-16 02:18:01]
تکذیب وجود نیترات در برنج مازندران از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه مازندران
اختصاصی/ در پی انتشار خبر وجود نیترات در برنج مازندران صورت گرفت

تکذیب وجود نیترات در برنج مازندران از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه مازندران

مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: بنده این موضوع را در خود جلسه نیز تکذیب کردم و برنج مازندران هیچ گونه مشکلی در این خصوص ندارد.

به گزارش خبرنگار مازنداصناف ؛ سایت کیاپرس از وجود نیترات بالا در برنج مازندران خبر داد.

در این خبر آمده است: " حسین سلطان تویه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران دیروز در جلسه هم اندیشی رسانه ها با حوزه سلامت گفت :نیترات برنج مازندران آنقدر بالاست که نمی توان آن را صادر کرد .

وی افزود:کشاورزان آموزش کافی ندیدند تا از مصرف سموم حاوی نیترات خود داری کنند."


 حسن مکرمی  در خصوص صحت و سقم  انتشار این خبر در رسانه ها به خبرنگار مازند اصناف گفت: این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و بنده این خبر را کاملا تکذیب می کنم.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: بنده این موضوع را در خود جلسه نیز تکذیب کردم و برنج مازندران هیچ گونه مشکلی در این خصوص ندارد.


مکرمی در پایان خاطر نشان کرد: دکتر سلطان تویه این مطالب را در قالب یک فرضیه بیان کرد که برخی رسانه ها آن را منتشر کردند.

 

انتهای پیام/

م.اسدی




» برچسب ها : , حسن مکرمی , مدیر , نظارت , مواد غذایی , دانشگاه , علوم , پزشکی , مازندران , تکذیب , وجود , نیترات , برنج , حسن مکرمی , مدیر , نظارت , مواد غذایی , دانشگاه , علوم , پزشکی , مازندران , تکذیب , وجود , نیترات , برنج



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا