اخبار مازند اصناف پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران - کد خبر : 19036 مورخ:[1394-04-12 03:36:01]
125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی سازی
اختصاصی/مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران خبر داد

125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی سازی

از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

رمضانعلی ملک در گفت و گو با خبرنگار مازنداصناف گفت: از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان این مطلب تصریح کرد: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی ها ، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانوایی ها ، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد ، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهم ترین شاخصه هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.

 ملک در ادامه ابراز امیدواری کرد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور می باشد بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.

وی افزود: در واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند؛ نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران خاطر نشان کرد : بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.

ملک در خاتمه با بیان  اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان اظهار داشت: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.

 

انتهای پیام/

علی محمدی




» برچسب ها : , رمضانعلی ملک , غله مازندران , خبازی , مازندران , فاز اول , پایلوت , کیفی سازی , مازنداصناف , رمضانعلی ملک , غله مازندران , خبازی , مازندران , فاز اول , پایلوت , کیفی سازی , مازنداصناف



مطالب مشابه


مطالب تصادفی

Go to TOP
طراحی و پیاده سازی : کیمیا سامانه
داده پرداز کیمیا