_1424788015.jpg)
قاچاق کدام کالاهای خانگی بیشتر است؟
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: میزان قاچاق با افزایش تعرفه واردات بیشتر میشود و در بین لوازم خانگی، کالاهایی مثل کولر گازی و اقلام کوچکتر همچون جاروبرقی و چرخگوشت بیشتر از طریق قاچاق وارد کشور میشود.
به گزارش مازند اصناف و به نقل از صبحانه، رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: میزان قاچاق با افزایش تعرفه واردات بیشتر میشود و در بین لوازم خانگی، کالاهایی مثل کولر گازی و اقلام کوچکتر همچون جاروبرقی و چرخگوشت بیشتر از طریق قاچاق وارد کشور میشود.
محمد طحانپور اظهار کرد: تولیدات لوازم خانگی پاسخگوی نیاز داخل است و انبارها پر از کالاست که در این زمینه مشکلی وجود ندارد ولی میزان قاچاق به ویژه در برخی کالاهای خانگی زیاد است.
کاهش قاچاق تلویزیونها تا سایز 50 اینچ
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه قاچاق تلویزیونهای تا سایز 50 اینچ بسیار کاهش یافته است، افزود: قاچاق تلویزیونهای تا سایز 50 اینچ مقرون به صرفه نیست و اگر در این زمینه واردات غیرقانونی انجام شود، بیشتر از طریق شهر مرزی بانه است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا قطع واردات لوازم خانگی کار صحیحی است یا خیر؟ گفت: اگر واردات لوازم خانگی قطع شود، ظلم به مردم خواهد بود چون قیمتها افزایش مییابد و حق انتخاب از مردم سلب می شود.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران اظهار کرد: تجربه ثابت کرده در هر حوزهای که رقابت وجود نداشته، آن حوزه پیشرفت نکرده و قیمتها نیز افزایش مییابد در صورتیکه با وجود رقیب، همه در حال رقابت خواهند بود و تخفیفهایی نیز در برخی از کالاهای و بنا به صلاحدید اعمال میکنند که این کار در نهایت به نفع مصرفکننده است.
تعرفه 80 درصدی برای واردات یخچال و لباسشویی
طحانپور با بیان اینکه در حال حاضر تعرفه واردات لوازم خانگی از قبیل یخچال و لباسشویی حدود 80 درصد است، گفت: تعرفه واردات لوازم خانگی کوچکتر مثل آبمیوهگیری، جاروبرقی و چرخ گوشت 40 تا 50 درصد است.
وی در ادامه تاکید کرد: نیروی انسانی برای نظارت در همه مغازههای لوازم خانگی وجود ندارد ولی با اجباری شدن استاندارد این کالاها و اجرای دقیق آن میتوان از بسیاری مشکلات کاست.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه قیمت کالاهای داخلی در مقایسه با رقبای خارجی بسیار بالاتر است، گفت: قیمت تمام شده کالاهای ایرانی بالاست و این در حالی است که معمولا در کشورهای دیگر از صادرکنندگان حمایت میشود و امکاناتی در اختیار آنها قرار میگیرد.
طحانپور گفت: صادرات در برخی کالاها مثل چرخ خیاطی، آبگرمکن و بخاری گازی خوب است و توان رقابت با کالای خارجی را داریم. در زمینه صادرات کولر آبی به آفریقا یا کشورهای همسایه همچون عراق و افغانستان نیز وضعیت خوبی داریم و در تولیدات اجاق گاز نیز قابل رقابت هستیم.
مطالب مشابه
- قیمتها در بازار خودرو نزولی است؛ افزایش قیمت نداریم/ عدم عرضه خودرو باعث ایجاد بازار سیاه شد
- عرضه بدون محدویت روغن خوراکی مورد نیاز کشور در شبکه توزیع خانوار
- هماهنگی لازم برای تامین کالاهای اساسی شب عید
- نظام بانکی حمایت چندانی از صنوف ندارد
- تکذیب لغو ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی
- گرانی 100 درصدی قیمت سیمان از کارخانه تا بازار!
- هرج و مرج در قیمت گذاری نان
- آغاز عرضه تخم مرغ؛ شانهای ۳۴ هزار تومان
- لزوم جلوگیری از فرارهای مالیاتی به جای فشار مالیاتی بر اصناف
- عدم برگزاری نمایشگاههای عمومی عرضه و یا نمایشگاههای همراه با فروش
مطالب تصادفی
- مردم فلسطین مظلوم ترین مردم جهان اند
- ورود کشتی لوازم آرایشی به کشور+ سند
- قیمتهای امروز طلا و ارز در بازار تهران + جدول
- چشمانداز بازار ارز در سال 95
- تصویب تمدید اجرای مالیات بر ارزش افزوده
- بانک اطلاعات وضعیت واحدهای تولیدی مازندران در حال تهیه است
- رسانه های مازندران فقط نق می زنند
- اروپایی که در برابر «استاکسنت» سکوت کرد، بالاخره به «اسنودن» واکنش نشان داد
- استانکوویچ: مقابل ایران تحت فشار قرار گرفتیم
- شامگاه امروز؛ پایان نمایشگاه صنایع دستی، سوغات و هدایا در مازندران