_1396271318.jpg)
شاخص کل بورس ۷۸ هزار و ۷۴۱ واحد شد/ معامله ۴۰۷ میلیون برگ سهم
شاخص کل بورس در پایان معاملات آخرین روز کاری خود در هفته، با تداوم روند افزایشی، ۲۷۲ واحد دیگر صعود کرد و به ۷۸ هزار و ۷۴۱ واحد رسید.
به گزارش مازند اصناف و به نقل از خبرگزاری فارس، در جریان معاملات امروز بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران، شاخص کل با افزایش 272 واحدی از نیمه 78 هزار واحد هم عبور کرد.
این افزایش شاخص به مدد تاثیر مثبت شرکتهای پالایشی و بانکی بود به طوری که پالایش نفت بندرعباس 136 واحد، بانک تجارت 34 واحد، بانک ملت 10 واحد و ملی صنایع مس ایران 29 واحد تاثیر افزایشی داشت.
ارزش بازار نیز با افزایش حدود یک هزار میلیارد تومانی به بیش از 384 هزار میلیارد تومان رسید و 407 میلیون برگ سهم به ارزش140 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.
امروز نماد معاملاتی بانک تجارت پس از افزایش سرمایه بیش از 160 درصدی با اقبال خوب سهامداران به تالار شیشهای بازگشت و ضمن افزایش 2 درصدی قیمت، 34 درصد تاثیر مثبت بر شاخص گذاشت؛ اخیرا نیز در ساختار هیأت مدیره و مدیرعامل این بانک تغییراتی ایجاد شد که بازار به آن واکنش مثبت نشان داده است.
بر اساس این گزارش، در معاملات بورس تهران نماد داروسازی اکسیر سیمان داراب، محورسازان ایران خودرو، گسترش صنایع و خدمات کشاورزی، گسترش سرمایهگذاری ایران خودرو، سیمان کارون، مهندسی نصیر ماشین بیشترین افزایش قیمت را در مقابل نماد توسعه شهری توس گستر، قند هگمتان، صنایع شیمیایی فارس، دوده صنعتی فارس، گروه مپنا، کابل البرز و سخت آژند بیشترین کاهش قیمت را داشت.
در فرابورس ایران هم شاخص با افزایش 9 واحدی به بیش از 781 واحد رسید که پالایش نفت تهران پالایش نفت لاوان، پتروشیمیی نارون، پتروشیمی جم، پالایش نفت شیراز، تولید برق عسلویه مپنا، آهن فولاد ارفع، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، بانک خاورمیانه، فولاد صبا نور، توکاریل و نفت ایرانول بیشترین تاثیر افزایشی را داشته است.
در این بازار صنایع غذایی مینو، پالایش نفت لاوان، کی بی سی، فولاد ارفع، بازرگانی تولیدی مرجان، روانفناور وسرمایهگذاری تدبیرگران فارس و خوزستان، بیشترین افزایش قیمت و در واقع تسهیلات خرید مسکن، فروردین نود، کویر تایر، توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، همکاران سیستم، صنایع فولاد آلیاژی یزد، پتروشیمی خراسان و ذوبآهن اصفهان بیشترین کاهش قیمت را داشت.
مطالب مشابه
- جو دامی گران و در بازار کمیاب شد
- ۸۲ درصد اصناف، پایبند اصول و قوانین بهداشتی
- افزایش بی ضابطه قیمت خرما در بازار
- قیمت کالاهای اساسی بیتوجه به وعدهها، 113 درصد افزایش یافت
- نان خشک گرانتر از نان تازه شد| گرانی نان تا قبل از انتخابات!
- قیمت مواد لبنی در ماه مبارک رمضان افزایش نمییابد
- فراوانی اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان
- ضعف مدیریتی عامل صفهای طویل مرغ/ عوامل توزیع احتکار می کردند
- گرانی ۵۰ درصدی روغن در آستانه رمضان| صفر تا ۱۰۰ تولید روغن در اختیار دولت است
- نهاده وارداتی با ارز دولتی در بازار سیاه فروخته شد
مطالب تصادفی
- ایران میزبان صدها فعال بین المللی عرصه ی خودرو
- آیا روحانی میتواند تورم را تکرقمی کند؟
- دیده نشدن تولیدکنندگان واقعی در مازندران/ انتقاد از نحوه مدیریت جلسه کارگروه اشتغال
- واردات برنج برای کنترل قیمت برنج خارجی انجام شد
- افزایش پنهان تعرفههای ایرانسل/ رقابت بین اپراتورها پوشالی از آب درآمد
- نوسانات بازار سرمایه در دومین هفته بهمن ماه
- بازگشت آرامش به شعب مؤسسه اعتباری ثامن
- صادرات گوشت مرغ 20 درصد افزایش یافت/ تولید سالیانه 900 هزار تن تخممرغ
- نگاهی به بازار موبایل در آستانه عید نوروز
- روند کاهشی قیمت مرغ در بازار مازندران